• 30 jaar bestaan van 't Pannekoekhuis Schaarsbergen

    1985 – 2015. Wat vliegt de tijd, wat verandert de wereld om ons heen en wat is het dan heerlijk dat ons - sorry ook uw - Pannekoekhuis al 30 jaar een vaste waarde is van ‘gewoon goed en gezellig’ een pannenkoek eten. Sommige gasten kennen we al heel lang. Er komen ook jonge ouders met kinderen, die hier ooit zelf aan de hand van hun vader en moeder kwamen genieten en nu nog steeds trek hebben in een lekkere pannenkoek. We zijn best trots op wat we in 30 jaar hebben opgebouwd, namelijk een mooi pannenkoekhuis waar iedereen graag komt. Met medewerkers die al lange tijd bij ons werken en elke dag weer hun uiterste best doen om u te laten genieten, maar ook jonge meiden en jongens die hier hun eerste werkervaring opdoen. Wij verheugen ons op uw komst in ons jubileumjaar.

    Wie jarig is trakteert! Vraag naar ons Lekker Jubileumboekje met leuke en lekkere voordelen. 

    - Erwin en Mirjam Oldenburg

nl_NL_formalNederlands (Formeel)
de_DEDeutsch nl_NL_formalNederlands (Formeel)