• (onderstaand artikel staat ook op Borne Boeit)

  Op woensdagmiddag 30 maart lag de Grolsch Veste voor eventjes aan de Bornerbroeksestraat 89 in Borne. Op de parkeerplaats bij ’t Pannekoekhuis namelijk nestelde zich de Kidsclub van FC Twente. Reden is het veertig jaar bestaan dit jaar van het pannenkoekenhuis. Yvonne en Marcel Willemsen, de eigenaren, organiseerden in dat kader een groot aantal bijzondere evenementen en activiteiten, waarmee ze de Bornse inwoners willen danken voor veertig jaar vertrouwen.

  Yvonne: “Al enkele jaren zijn we met zo’n vijftien andere bedrijven in de regio ‘Vriendjes van de Kidsclub’. Dit lidmaatschap brengt onder andere met zich mee dat je speciale arrangementen kunt maken. En bovendien is het gewoon hartstikke leuk, want je participeert ook nog eens in het maatschappelijk ondernemen dat door de club, die momenteel in zwaar weer verkeert, zo wordt gepropageerd.” 

  Tim Hölscher en Chinedu Ede in Borne?

  Het jubileum van ’t Pannekoekhuis heeft er toe geleid dat de rollen voor deze ene dag nu eens werden omgedraaid. Dit betekent dat de Kidsclub van de Tukkers van twee tot drie naar Borne komt en in haar kielzog het nodige spektakel had meenomen. Op de allereerste plaats waren dat twee spelers uit de selectie van het eerste team. Voor Borne stonden Tim Hölscher en Chinedu Ede op de rol. 

  Beide eredivisiespelers deelde handtekeningen uit en er werd behoorlijk wat tijd uitgetrokken om met de jongens op de foto te gaan. ’t Pannekoekhuis zal er voor zorgen dat er een professionele fotograaf aanwezig is om het ‘moment of fame’ voor later vast te leggen. Daarnaast worden op de parkeerplaats een opblaasboog en -doel geplaatst. Alle kinderen kunnen die middag dus meedoen aan het doelschietspel. 

  De Kidsclub zelf zal ook de nodige promotie voor de fanclub maken. Zo nemen ze enkele honderden posters mee en krijgen de kinderen die woensdagmiddag lid worden, direct een FC Twentesjaal, -spaarpot en -bal. En bovendien krijgen alle kinderen die deze middag een kijkje komen nemen, een leuke verrassing mee naar huis. 

  Overheerlijke poffertjes en ander voordeel

  Maar ook Yvonne en Marcel lieten zich op deze middag niet onbetuigd. Speciaal voor dit bijzondere bezoek van de eredivisieclub werden er gratis poffertjes geserveerd.

  Overigens zal het 40-jarig bestaan het hele jaar door worden gevierd. Zo zal ‘t Pannenkoekhuis present zijn tijdens Borne op z’n best en de Melbuul’ndagen, wordt de Dag van de Pannenkoek (op 5 juni) nadrukkelijk gevierd en start er in het voorjaar een ‘goede doelenactie’ in Borne. (BM)

  Het interview met Yvonne en Marcel Willemsen over 40 jaar Pannekoekhuis lees je hier.

   

de_DEDeutsch
nl_NL_formalNederlands (Formeel) de_DEDeutsch