• Heerlijk buiten, tussen het groen, even wat rusten en smikkelen...

 • 't Pannekoekhuis

  't Pannekoekhuis is ontstaan als familiebedrijf. Met de vestigingen Borne, Lettele, Olst en Schaarsbergen. Samen delen we meer dan 100 jaar ervaring in het bakken van heerlijke pannenkoeken en wisselen we de heerlijkste recepten met elkaar uit.

   

  Ook afhalen

  Geen zin om thuis te koken, maar wel om lekker thuis te eten? U kunt bij ons ook pannenkoeken en gerechten afhalen. Bekijk de menukaart.

 • kadobon cadeaubon pannekoekhuis

  Cadeaubon

  Wilt u iemand nu echt eens op iets bijzonders trakteren? Geef dan een cadeaubon van 't Pannekoekhuis kado. De cadeaubon van ’t Pannekoekhuis is te besteden bij alle vier van onze aangesloten pannenkoekenrestaurants.

 • Die Umgebung

  • prachtige wandel- en fietsroutes door de omgeving van Lettele.
   Recentelijk zijn er 15 kilometer aan nieuwe fiets- en wandel paden aangelegd. Onderweg vindt u tal van pleisterplaatsen waar de koffie of thee voor u klaar staat. Info bij de VVV
  • kijkje in de Oude Molen in Bathmen.
   Hier wordt het graan nog op ambachtelijke wijze gemalen. Er zijn tevens tal van activiteiten en tochten in de omgeving te vinden op de website van de Stichting Oude Molen.

   

  Wilt u overnachten in Overijssel?

  Er zijn tal van onderkomens. Dicht bij 't Pannenkoekhuis ligt het recreatiepark Sallandshoeve. Een mooi park om een paar gezellige dagen door te brengen.

   

 • Mitglied der Vereinigung anerkannter Pfannkuchenhäuser

  Om te leren ben je nooit te oud en zelf het wiel opnieuw uitvinden is tijdverspilling. Samen sta je sterker in onderhandelingen en samen weet je ook meer dan alleen! Dus leren van elkaar, door regelmatig te ' sparren' met collega-pannenkoekbakkers. En daar profiteren dan ook onze gasten weer van! Ook zijn er regelmatig landelijke acties, waarvan u bij alle aangesloten pannekoekenhuizen gebruik kunt maken. Redenen genoeg om ons te verenigen. Meer weten? Zie Vereinigung anerkannter Pfannkuchenhäuser.

de_DEDeutsch
nl_NL_formalNederlands (Formeel) de_DEDeutsch