• Na een uitgebreide fietstocht, even neerstrijken voor een welverdiende maaltijd!

 • 't Pannekoekhuis Olst

  ’t Pannekoekhuis is ooit ontstaan uit een familiebedrijf, waarbij de broers ieder een eigen vestiging opende. Inmiddels zijn we met 4 pannenkoekenhuizen een begrip in eigen regio. Samen delen we 100 jaar ervaring en wisselen we de lekkerste recepten met elkaar uit. Iedere vestiging is uniek, maar dankzij onze gezamenlijke passie voor pannenkoeken maken we de beste van het land. Dat zegt iedereen natuurlijk... dus komt u zelf maar proeven!

  Zaal en andere ruimte voor kleinere en grotere groepen

  Houdt u een feest of vergadering, bedrijfsbijeenkomst of training? Onze serre en zaal bieden u de ruimte die u nodig hebt. Van overleggen met een man of tien aan de ronde tafel tot borrelen met 175 mensen in de grote zaal. Voor meer informatie, neem contact met ons op!

  Prachtige omgeving

  't Pannekoekhuis Olst ligt op een centrale locatie aan de dijk in Olst. De IJssel ligt in onze achtertuin, zodat u hier geniet van prachtig uitzicht. Ook biedt dit u de mogelijkheid om ons restaurant als start- of eindpunt te gebruiken voor een dagje uit, een dagje natuur of een kindermiddag. Zie voor inspiratie en tips de activiteiten in de omgeving.

de_DEDeutsch
nl_NL_formalNederlands (Formeel) de_DEDeutsch